28 февруари 2007

Take me there, take me into a revolution

Един мъдрец се яви в съня ми и ми съобщи, че ни остават 2 месеца живот...за първи път се замислих. Всички са убедени, че ще живеят дълго, правят дългосрочни планове, мислят си за това къде ще следват, какво ще работят, какъв богаташ ще си намерят за мъж..а сега изведнъж, да предположим, че това бъдеще никога няма да дойде...значи какъв живот сме имали? Пропилян в мисли за бъдещето, което няма да дойде. Защото сме обречени. Защото сме хора. Защото не сме вечни. Помисли си, ако днес е последният ти ден, какво ще направиш? Аз искам да кажа на всички онези, които си нямат представа че ги обичам, колко много значат за мен. Искам да помоля за прошка тези, на които съм съсипала живота, и да благодаря на тези, които съсипаха моя. Защото всички вие сте причината аз да съм това, което съм. И нямам нищо против да се преселя на по-хубаво място, ако е толкоз наложително. А дотогава - лютеница, луканка и саундтрака на "Хелсинг"

6 коментара:

Анонимен каза...

Както казва един ГОЛЯМ човек - "Всички беди на хората произтичат от това, че не могат да седят в стая тихо и сами."

Анонимен каза...

ами щом са два - два, сега няма да почнем да се тръшкаме :) всички, които обичам, знаят колко много значат за мен, останалите не заслужават да ме познават :)))

Galadriel каза...

Wх1sp, прав си. За съжаление, хората са стадни животни и не могат без да си мътят водата един другиму.
Т, :) не е важно да си готин, готино е да си важен, макар че звучи банално. 2 месеца стигат за всичко. Пък извънземните може и да ни отвлекат преди това... ;)

Анонимен каза...

Хората не са стадни животни, не са "някакви", просто защото са всякакви - има и стадни животни, разбира се, но има и пастири, врабчета, самотни вълци, мухи, размазани мухи, даже имам един приятел, който се държи като сирене - да бе :)))

Galadriel каза...

Има хора и Хора, думата ми е за първите! А как го постига това със сиренето? (Искам и аз..не, аз искам да съм невидима...нях, за това си имам Пръстена..)

Анонимен каза...

Мисли си много за сирене и яде по цял ден сирене. Нали казват, че каквото ядеш, такъв ставаш :P
А ХОРА има ли? :)