08 август 2007

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

В превод "Perfect girl evolution". Започнах да го гледам преди много време, но едва днес се добрах до последния, 25-ти епизод.

Главната героиня, Сунако-чан, е девиант отвсякъде, не понася красиви хора, пада си по филми на ужасите, скелети, анатомия. Единственото й желание е да бъде оставена сама. Но откъде тоя късмет, при положение, че леля й Оба-чан е magnificent lady, която желае да превърне и племенницата си в такава. И понеже е зает човек, хваща четири момчета, кое от кое по-красиво, да свършат черната работа.

Ето ги и тях.

(По часовниковата стрелка)Чернокосия Такенава е bookworm, Ранмару е женкар, а това до него е Сунако в нормален вид, до нея е Киохей, а най-малкия е Юки, който е невинно момче в сравнение с останалите батковци. Получава се малко тип "Биг брадър", защото имат на разположение едно огромно и прелестно имение, в което се развива основно действието. С разплитането на историята стават ясни много тайни от миналото на всеки един от героите. Хуморът е навсякъде, по японски малко странен. Nosebleed-овете са нещо нормално, а съветите "Leidiiruichi" са ако не полезни, то поне информативни. Артът е добър, но има един недостатък: Сунако-чан почти непрекъснато е чиби (виж малката картинка). Но и в това замисъл, както се разбира накрая. :)

Няма коментари: