16 септември 2007

...

Новата "учебна" година "започна". Нито ще се учи кой знае колко, нито началото беше истинско. Лични впечатления: отидох рано-рано в 9 без 5 в двора, химна звуча точно в 9:15, а в 9:20 ни казаха, че сме свободни до 10. В десет се завърнахме победоносно от фото-разходката, запознахме се с новата класна, разбрахме коя смяна сме и отидохме на капаните. Бирата и картофите общо взето са част от почти всеки 15 септ. Така и трябва.

Учителската стачка няма да коментирам, всеки има право да се бори за по-добър живот. Обаче отразяването на стачките в страната във вечерните емисии новини беше под всякаква критика. Повече от 3/4 от училищата в Бургаска област са стачкували. В Бургаска област. В Бургас са стачкували всички, без 1. И bTV отразиха тържествата само от него. Ха. Малко тип "Правете каквото щете, никой няма да научи за това".

Дотук с мнението ми по актуалния "проблем" в страната. По някое време обаче открих истинската новина: Алукард най-сетне са си седнали на белгийските д-та и са започнали същинската работа по албума. Йай, йай, йай! И са тряснали нови снимки. Евала на Александър Истратов:
(Незнайно защо тази снимка ми напомня една мисъл на Уди Алън: "Любовта между двама мъже е красиво изживяване, а между пет е нещо фантастично". Пак изгаднях, съжалявам.)
Важното е, че на 8 октомври е премиерата на видеото към "Cold". И накрая, защото просто не мога да се сдържа, снимка от направата на видеото:

Повечко на официалния им сайт: www.alucard.be

Няма коментари: