20 май 2006

Музика

Музиката е част от моя живот, толкова неделима, както бенката на левия ми крак. Музика навсякъде и по всяко време - отвътре и отвън. И така докато вчера беше деня на Ъпсурт, а четвъртък - на Рияна или Рихана или както там се казва онова черничкото, то днес бе денят ан Апокалиптика. Може и да крещях около час Бон Джоуви, ама тях ги слушам цял ден. Тях и единствената песен на никому-непознатите "Хелоуин", които в крайна сметка се оказа че съществуват. Има нещо много готино в тази чела и цигулки, ама има и моменти, в които се сещат за всичките уреди за мъчение на Инквизицията. Някои песни на "А." също са подходящи...
Страшно ми се гледа филм, а май само "Евровизия" се очартава на хоризонта. За да се спасим от тези долнопробни мъчителни предавания, Дяволът (наричан както подобава Рогатия, Лукавия и тн) е измислил интернет... Между другото наскоро в час по химия започнах едно стифотворение за дявола, ама само първите строфи се получиха що-годе:

"Той е млад и силен
страстен и инат,
по красота е дивен,
заради жени-рогат.

На злини привикнал,
за наивни-простоват,
ясен и корав.
и винаги-рогат.

На Господ той прилича,
подобности строи,
като рая, ада
за целите си пригоди."

Болезненото боботене на един от присъстващите в стаята обаче прекъсна музата ми и хубавата идея отлетя като надеждата, часа да свърши по-скоро.

А,да, и мерси на някои за пуканките :)))))

4 коментара:

Анонимен каза...

Според мене е рогат
нисък, грозен и космат

ама щом смяташ така ;)

Galadriel каза...

Ами в час по химия как мога да си го представям? А щом успява да изкушава всички, значи наистина е хубавец! ;) Да ви запозная?

Анонимен каза...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »

Анонимен каза...

Keep up the good work » »