17 юни 2006

Всеки ден е уникален.

Всеки ден е уникален-във всеки има нещо хубаво и нещо лошо, нещо дразнещо и нещо радващо. За последните два дни се карах с майка два пъти,един път заради концерта на "Депеш Мод" и втория път заради стрелбището в Горно Езерово. Заяви ми, че е по-важно да направя нещо за гърба си, отколкото да се науча да стрелям. Абе тя вестници не чете ли?
Вчера ходих на фитнес за първи път от 2 месеца и черна котка ми мина пътя. Реших, че поне в този ден това означава край на неприятностите и така и се оказа. Най-сетне завърших доклада по физика. Жалко, но не можах да включа нищо за извънземните, които са били видени там. Какъв пропуск!
А киномаратона от снощи беше едно от радващите неща за които говорех. От 5 и нещо до 8 и половина с малки прекъсвания-"Мемоарите на една гейша", а от 10 до 1-"Шифъра на Леонардо".И двата филма бяха много силни. Не съм съгласна, че "Шифъра" не е добре направен, даже спрямо книгата си е доста точно преписан, някои от репликите са взети едни към едно, ама съдейки по обърканата физиономия на майка, явно за непросветени е голяма обърквация.
Интересното е, че не знам какво ще ми се случи днес. Всъщност за какво ми е да знам?

2 коментара:

УрУда1_Snake каза...

Мда, "Шифъра" е хубав филм, удачно е направен, не знам защо толкова хора грухтят, че не има харесва. Много готин блог имаш, продължавай все така!

Анонимен каза...

best regards, nice info valium Jenna jameson merchandise Seiko mechanical watches quick divorce http://www.auto-insurance-quote-52.info http://www.outdoor-bars-furniture.info free bingo game Phentermine health risks Head vacations Jewelry store fort worth Michigan culinary arts school incorporating green cards Bontril slow release cap sr Business+calling+cards Removal of electrical fixture 240 circuit breaker Types of pain relief pills hot tub dealers Pee slaves