20 юни 2006

На Създателя - с любов!

Има шест човека на този свят, които могат да ме успокоят по-добре от майка. Шест са тези, които ме разведряват и убиват напрежението, когато съм нанервена. Ясно е за кого говоря. За "Рамщайн". Искам да благодаря на Господ, първо, защото ме е създал, второ, защото е създал тях, трето, защото е позволил направата на мп3-плейъра и четвътро, защото днеска беше адския ден. Ако един от горните 4 елемента липсваше, днес щях да съм превъртяла.
Клюкарите са на 3-4 кръг на ада, но къде са тези, които се провикват "Резултатите излязохааа!"-на 9 ги пращам аз. За 9 кръг на ада са и :тези, които копират списъците некадърно и тези, които не се отнасят с уважение към притеснени до степен на избухване извънземни (демек към мене). Да ги вземат дяволите тези, които като са принтирили списък са пратили по дяволите 39 и 40 място. Наложи се чак с Бубалова да се разправям, но накрая резултата беше ясен - 40 място с 4,800 и нещо си. Би хепи! И крилцата поникнаха и антенките се изпънаха! Нека целия Космос знае, неска е хубав ден за мене! Благодарение на щастливите обстоятелства, на "Рамщайн", на човека, който е дал отговорите на контролната по литература, на вечно несвършващата батерия на плейъра. И Никой, никой, дори и ревливия ми брат няма право днес да ме ядосва!!!! Амин!

1 коментар:

Bernstein каза...

УрЯЯЯЯЯЯЯ! Рдавам се за теб! Понякога човек има страхотни дни! 4.800 е много висок резултат за такъв труден език като немския. Поздравявам те още веднъж и ти пожелавам всеки ден да бъде като днешния!
Много поздрави от Snake ;)