02 юни 2007

Evening wind

17 години. {[17 х 365 (+ 4)] x 24 } x 60 = 8 940 960 минути (приблизително) откак на света му се наложи да приеме още един член на множеството наречено човечество. Вярно, съществото въобще нямаше намерение да се застоява и след безкрайни опити да се удуши преди да се е родило, се озова на Земята едва ли не с надеждата, че всичко лошо е минало и му предстои прекрасен живот във /по-избор/ Вечните ловни полета/Дворците и срещите с вечните девственици или който както си представя Отвъдното. Уви, лошото тепърва започваше и малкото Аз бе грубо върнато към "Живота". Оттогава малкия Аз е твърдо убеден, че е тук за кратко и че много скоро ще си отиде на хубавото място, за което билетът му беше разписан още преди 17 години. Да, ама не...

Какво исках да кажа ли? Утре ставам на 17!!! Честито ми рд !

5 коментара:

Анонимен каза...

Хъ хъ! Аз пък имам на 4-ти :)))

Анонимен каза...

И понеже вече е 3-ти.. честит рожден ден! Всичко най-най в розово или друг любим цвят, дни с много мечти и още повече дни със сбъднати мечти!

Shaft of Light каза...

Честит Рожде Ден, звездице!

Нека всичките щастие и любов ти се стоварят на главата!

Анонимен каза...

Много сладък пост и честит Рожден ден! Трябваше да позная рачето в теб, ама...От теб ще стане писател, но трябва да си опорита и не се отдавай на посредствеността никога!

Essme каза...

Честит ден-ден! Много, много късмет! :)