30 октомври 2007

Рецепта за ухилен ден

Днес е ухилен ден. Предвид ужасната липса на ухилени хора в тоя забравен от Божествата край на света, рекох да напиша няколко безотказни съвета:

Първо (и най-важно) Лягане в 3 и ставане в 7. Колкото по-малко спи човек, толкоз по-бодър става. Личен опит, де. Но ставането в седем има поне един плюс: да видиш светлината, струяща през пердетата.

Важно е и първото нещо, което видиш да е нещо мега яко и красиво. Собственоръчно направен уолпейпър върши идеална работа.

Когато към закуската можеш и да си пуснеш песен, за която си почти сигурен, че си втория човек, в България, който я има, се очертава наистина добър ден. И хилежен, когато проумееш текста. =)

Накрая, понеже си станал по тов аубийствено време и всичките ти познати още спят, пусни си свястно хилежно аниме. "Ouran Highschool Host Club" е перфектно (а ако си го гледал вече, статията също е достатъчен хилеж ;). Ако, като мене, имаш близо 6 часа свободни, това значи 6 часа хилене на Белзенеф, Некозава, дървеността на Хару-чан, лигавията на Хъни и тн. Абе, няма друго такова аниме. *поклон* =)))))))))

Накрая един съвет към нерваците, емотата и прочее осакатени от чувство за хумор същества: трошете орехи! Много е приятно, неангажиращо, почти безболезнено и уталожва агресията за дълго. ;)

(И, да, много се кефя на макрото на апарата...) =)))))))

2 коментара:

svetlina каза...

то по това време е хубаво да гледаш и "Дързост и красота" - просто да се убедиш, че твоите проблеми не са най големи - все пак майка ти не ти е баба и едновременно с това леля на баща ти и прабаба на брат ти...

Shaft of Light каза...

Аа не, "Дързост и красота" свършва малко преди седем, за съжаление е нямала възможност да го гледа :D