06 юни 2006

Vor der Prüfung

Мамка му, утре съм на изпит. Устен. Не ми се ходи, искам да свършва по-бързо.
Следобед е, навън слънце весело пече, а аз си лакирам ноктите. Един вид психаро-терапия... Имам твърдото намерение после (незнайно кога) да отворя учебника по биология, но не за да уча по биология (хахахаха), а за да направя жалък опит да науча някоя у друга думичка. Още не знам как е думата "вегетарианство".
Мразя Димитров. Мразя го, мразя го, мразя го. Най-хубаво решената ми задача не я е счел за вярна. Мамка му имам трета тройка по математика. Е, явно ще имам 4 за годината. Не е болка за умиране. Има нещо съдбовно в тея числа. 3 х 3, 06/06/06/, както е казала знаменитата Чимова "Апокалипсиса идва". Апокалиптика дойдоха, да чакаме и Апокалипсиса е мойто мнение по въпроса. В процеса на мрачните размишления, кое е най-правилното наказанаие за всички даскали, които не ме уважават, стигнах до извода, че е крайно време да се запозная с някой назгул. Искам посредством силата на моя пръстен да го накарам да изкорени училището или поне всички не толкова свестни даскали. Искам да се бях родила в друго време. Някъде през Средновековието, готическата епоха. Да се мъкна с тежки кадифени парцали и да гледам страшно. Е, аз това си го мога. Или пък просто съм сбъркала измерението? Или планетата? Или страната? (И ето така младият лирически герой размишлява над мястото си във Вселената...)
"Вегетарианство" е "der Vegetarismus", как не се сетих... Излизам на чист въздух, да ми се проясни главата малко....Стискайте палци за утре!

1 коментар:

Анонимен каза...

Е, мина всичко. Каквото такова. Аз се представих нормално, според очакванията. Накрая ще видим. Е, дано сте се представили добре. : )