18 септември 2006

Иуъх..

Иуъх..не съм дращила тука май 4 дена...или пък 3? Математиката ми куца откакто го няма Димитров. За сметка на това химията има вероятност да стане предмет, за който да си пиша домашните. Но всичко по реда си.
15 септември за щастие е един път в годината. Класа ми обаче требе да го гледам всеки ден. Но като всеки последовател на дзен-будизъма и аз се уча на търпение и опитвам (неуспешно) да открия доброто у всеки. А това че у някои добро няма е проблем техен, нот майн. Безсмислена събота и смислена неделя. Хора, хора, хора, аниме-новинки, които стоплят душата. Телефони, снимки, форуми-всичко в едно. Класик. Не, друго имам предвид, ама айде..
А Хер Шмид е веселяк, ама е твърде флегматичен и като всеки дойчо има навика да повтаря по много пъти нещо елементарно. Но пък учи български и това ще го оправи.
Луска, двата блока, самолетите и Гетова са си все същите. До болка познати.
Циклежа на "Feuerraeder" не е завършил...

5 коментара:

Анонимен каза...

айде моля ти се ся Шмид рулзззззззззззз!:)

Galadriel каза...

В началото не беше лош (начало, начало-вчера), ама неска ми лазеше по нервите. Ся ясно че не гледам интЕлигентно, ама имам чувството че всичко го обяснява на мене. Ама може би сега ще се прехвърли на тебе...*злорада усмивка*...

RottenBrain каза...

Ми...мерсим за комента, направо го бях забравил моя блог, даже мислех, да изтрия 90% от нещата, че нещо много депрес. Все едно де. Стига за мен ;) Просто да обадя, че тези хора (класа ти), колкото и да не те кефят, ще ти липсват адски много след 2 години. Независимо, колко тъпи, комплексирани, предубедени, "модерни" чалгари са ;) Поне при мен е така. Важното е да си правите шоу докато сте заедно, независимо колко различни сте ;)

desert rose каза...

Зарежи Шмид, ами Кенгуруто, Кенгуруто??

Galadriel каза...

Кенгуруто-утре след всички тъпоотии със сипа, шмидчо, физиката и английския. Да, де, в обратен ред!