19 ноември 2006

Weekend

Уикенда започва в петък вечер. Моите ме уведомиха за концерта на блекариите в събота и изразиха мнението, че нямат нищо против да се лишат от мене нея вечер. Зли гении да ме придружат веднага се намериха.
Събота е денят на Великото наспиване, Великото чистене, ходене по магазините и малко анимета. Най-сетне намерих 7 епизод и изгледах 1 и 2 на "Евангелион". Не е лошо. Късния следобед е време за онова ужасно и мъчително нещо, наречено гримиране. За резултата ще си говорим друг път, става ли? После среща на паметника. Четерима зли гении се отправят незнайно къде. "Haunted shores festival" беше благозвучното име на това мероприятие и се провеждаше в залата, дето ни беше фашинга миналата година. Честно казано, очаквах че ще има повече метъли. Видях само 3 познати. Почнаха със "Северия" и от първата секунда забелязах всички опасности за присъствието на личното ми Аз в тази заличка. Въпреки че беше полу-празно имаше достатъчно подозрителни същества.
"8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце." Познато..
Виж Борисовата градинка е много по-приятно място, въпреки отвратския студ, и чалгарките с ония вечно включени телефони на които друсат кючеци. Но идеята да се отдадем на сладки пироманства беше чудесна. Сбогом, тетрадки и учебници...
На път за нас се сетих за една много яка песен, не съвсем в тон със ситуацията ("All that she wants", 10x Тун!!) и едва в нас открих че безценната ми майка не проявява никакъв интерес към това какво аджеба съм правила. Което, като се замисля, не е лошо.
Уикенда още не е свършил, но понеже ме боли гърло и то зверски, и времето е скапано, нямам големи очаквания за бъдещето. А утре пак съм на даскало...

3 коментара:

desert rose каза...

мамка му, вие ли бяхте ония с пиратките, гадни бургаски метъли :РРР

Анонимен каза...

Беше велика нощ...Накара ме да си спомня за четвъртия си съпруг...и световен мир...

Galadriel каза...

Не, ние бяхме с кротко огънче в една детска градина! *невинно*