01 юли 2007

There I was on a july morning
looking for love...

Сякаш беше преди 1 век, а всъщност беше вчера.Цял трудовашки и домакинско-слугински ден на село. Някакви размисли и страсти с парцал в ръка и екстремално пътуване на обратно. Телефонните разговори и смсите са обречени да не се получават овреме, но накрая всичко е наред.
9:30 всичко запова с четвъртата книга ("Пир за врани"), която ще бъде книга пътешественик... Парка е загадъчен, а там където уж има сатанисти, има шишета от кока-кола. Ако ти кажат в 11 на Баркод, това значи в 12 на мостта. Поне донесоха дърва, много дърва. И огънят беше прекрасен. Водата беше по-топла сякаш от въздуха, а небето беше ясно, дори имаше пълнолуние. "Опитвам се в ръце да побера цялото небе....Опитвам се да ти го подаря..." Музикалното оформление се изразява от 2 китари, палки за барабани и касетофон от другата страна. Твърде сме много, и въобще не се познаваме, но хората, от които имам нужда са до мен. Плюс разни типове, които не очаквах да видя. Зъзна под сатанистката тениска, якето и наметалото на Джон и си се кефя, че се сетих да взема чорапи. След 2 часа се получава малко стил "омайна лунна нощ е, аз искам бира още..." и много пикаещи хора в храстите. В 4 часа започва да се развиделява, но аз като една база данни съобщавам че според последни проучвания и експерименти, слънцето ще изгрее чак в 5:45. Останала е твърде много водка и след няколко минути вече знаем как гори. Организираме почистване на окръга и се получават четири торби с найлони и шишета. А самия изгрев е най-прекрасен от мостта. Всъщност изток е над Поморие както става ясно по-късно. И изгревът подранява, още в 5:39...

and the beautiful sun...

В 6 съм вече в нас, а в 6:30 лягам с мокра коса. В 11 съм будна, заради проклетите тряскащи се врати и от тогава скитам нагоре-надолу и търся чорапи, блузи, шампоани и прочее глупости. Багажът е почти готов. Но от "почти" до "готов" разликата е около 6 часа.
От утре до 8ми съм на лагер в Ковачевци и ще обичам всеки, който ми поглежда блога от време на време. Броенето е от 8630то посещение.

Have fun!

2 коментара:

Анонимен каза...

Видях "графита" "Усмихни се :)" на бургаската алея край морето и се сетих, че съм го виждал на снимка в блога ти :)
приятно изкарване на лагера

desert rose каза...

Малко със закъснение.
Майко мила, какво е ставало при вас?
И какво значи "Твърде сме много, и въобще не се познаваме"? Т`ва Джулай ли е било, или пиянско събиране? То явно и пиянско не е било, как така сте оставили водка?
Аее, ей, шш, дица, мноу внимавайте в картинката.
Айде ся, като послушници, бързо отидете в ъгъла да се засрамите и си направете нов *качествен* джулай. И никакво Сарафово! :DDDDDD