24 октомври 2007

Потресмех

Пратиха ми ей тоя сайт, уж да протестираме, задето ще ни намалят ваканциите. Мен ваканциите не ме бъркат, аз си бачкам целогодишно. Но веднага изниква въпроса защо фейса на Мартин Заимов стои на банер отгоре? Нали правило номер 1 е "Не политизирайте стачката!"? Както и да е, отдолу има линкове към няколко сайта. Е, така попаднах на поредния клонинг на флиртче: Направи си лексикон.
Тъпичък сайт с тъпички хора. Но потресавщо-хилежното беше това профилче. Просто се порадвайте на сексапила на едно 13 годишно момченце, което твърди че се облича "sexy , qko" и си има гадже. Върховно идиотски цитат на деня: Моята мечта е: mi predi imah , sq ne moa sa setq :D :D

Знан за простотията, дето ходи по хората. Ама и по дечурлигата ли?

5 коментара:

Анонимен каза...

Блажени са невярващите. Най-лесно се контролира тълпа като говориш нещата, които иска да чуе. Така, че не ме изненадва банера. Ако искаш и ти можеш да сложиш банер на фронт пейджа на нюз.бг примерно.
За тозни зних.ком съм на мнение, че подобен род сайтове трябва да бъдат забранени със закон и създатели и потребители да бъдат подлагани на древни китайски мъчения.
Колкото до този малък секси дявол има 2 характеристики за определяне на диагнозата :
1. 13 години
2. от Варна
Не подлежи на коментар

Анонимен каза...

А, да. Тази е-подписка с този призив да я изпратиш на всички потребители от скайпа ти. Хахаха!
От близо 7 години съм из интернет пространството и съм се научил да преглеждам предварително пренасочващи линкове. И такива с разширение .vbs са ми любими. И после защо мразим гадните спамерчета които постоянно ти предлагат вечно щастие само ако предадеш на 10 други малоумника някаква вест, обричаща те на вечна мъка ако спреш веригата...

Нека бъдат блажени невярващите...
viva La revolution!

Анонимен каза...

Ако си малко умен би прочел, че е описано в сайта пише, че това ще изпрати на всичките ти абонати съобщение. Това, че ти може би си получил си е лично твой проблем, да спрем интернета направо :)

Galadriel каза...

Was der Ficken? Твърдиш, че съм момче, че съм малко умен като такъв и че сама съм си виновна, че съм получила смотан линк към сайта?
Чувствам се обидена *нацуп*

svetlina каза...

хаахахах - не се смейте на момчето - може да не разбира от лексикони и обличане, но любими са му "Аз съм българче" и "Под игото" :) Хех - тоз решил да се клишира нещо ;) А съм чувала и че ако кажеш на жена, че си чел Кафка, тя веднага решава, че си нежен, чувствителен и заслужаващ секс... Амииии -светът върви назад... Даже знам защо - за да може баба ти певицата л. и. да се види с роднините си от юрата ;)